Grip Op Koolhydraten

Wij zijn ook specialist in het GOKdieet. Dit is gebaseert op laag koolhydraten en meer eiwitten en vetten.
Geen calorieën of punten tellen, maar letten op koolhydraten.
Dat maakt verschil!
Het programma bestaat uit 2 fases.

FASE 1: OPGEWICHT KOMEN

Het is een biologische wet dat je van koolhydraten honger krijgt, je daardoor de neiging hebt om te óver-eten en dat je lijf vervolgens de overtollige koolhydraten als vetten opslaat. Komt bij dat door het hoge insulinegehalte je lijf moeilijk in staat is om bij zijn eigen vetreserves te komen. Je lijf blíjft dan vragen om koolhydraten. Dat maakt je hongerig, lui en futloos. Daar kun je met geen wilskracht tegen op.

Met Grip op Koolhydraten heb je daar geen last van.
Dat voelt voor velen als een bevrijding.

Je lijf komt in de vetverbranding en kan ten alle tijden energie putten uit zijn eigen vetvoorraden. Dat maakt het verschil en dat voel je! Met als resultaat dat je als vanzelf minder eet, meer zin hebt in bewegen en energiek je ideale streefmaat kunt behalen.

Wellicht biedt Grip op Koolhydraten ook voor jou dé oplossing. Velen zijn je inmiddels al voorgegaan.

Het basisboek Grip op koolhydraten – Opgewicht is een must om het programma goed te begrijpen en te volgen. Met eenvoudig te bereiden recepten, lijsten met snelle gerechten én met de groene, oranje en rode lijst die de basis van het programma vormen.

De Grip op koolhydraten – Kookboeken zijn een prima aanvulling op het basisboek met nog meer ideeën, recepten en verkorte richtlijnen om die vooral maar vaak te lezen en toe te passen.

In combinatie met het ondersteunende Opgewicht-forum en de GOK-app is het programma compleet.

FASE 2 = OP GEWICHT BLIJVEN

In het basisboek worden de 5 strategieën van fase 2 uitgelegd.
Bepaal zelf waar je je in kunt vinden.
Houd je aan de richtlijnen van fase 2.

Een schommeling van 1,5 tot 2  kilo is heel normaal.

Weeg je meer dan 2 kilo boven je streefgewicht, ga dan terug naar fase 1 tot je weer opgewicht bent.

Val nooit meer terug naar een koolhydraatrijk vetarm light eetpatroon want de kans is groot dat je dan weer in de vicieuze cirkel van honger en overeten komt. Je voelt het gelijk weer aan je lijf en je verminderde energie.
Gelukkig kun je keer op keer weer terugvallen op fase 1 van GOK, want het koolhydraatbeperkte kunstje werkt iedere keer weer!