Dietist op diverse locaties in
Zuid Kennemerland

Diëtistenpraktijk Pure & Simple heeft diverse locaties in Zandvoort, Haarlem en Bentveld. Maar ook vanuit steden als Heemstede, Aerdenhout, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Beverwijk, Hoofddorp zijn wij goed te bereiken.
Indien het wenselijk en noodzakelijk is,  worden er door de diëtist ook huisbezoeken verricht. Om huisbezoeken vergoed te krijgen is een indicatie hiervoor noodzakelijk..
Voor het maken van een afspraak voor spreekuur of huisbezoek zijn we dagelijks telefonisch en per e-mail te bereiken: 06-30078217 (whatsapp mag ook) en praktijkpureandsimple@gmail.com /of via ons contactformulier.

Locaties

    • Praktijk GEZONDBentveld, Zandvoortselaan 371, 2116 EP Bentveld

De Dietistenpraktijk is tevens goed te bereiken vanuit Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Beverwijk, Hoofddorp, Zaandam, Amsterdam.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Een afspraak maken is heel eenvoudig.
Bel, SMS of WhatsApp naar Adèle Schmidt 06-30078217
Indien u een antwoordapparaat krijgt, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, en het liefst ook een boodschap. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Stuur een email naar: adviesinvoeding@gmail.com of vul hieronder het contactformulier in.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.