Eindelijk na 2 jaar dubben heb ik hem …. een slowjuicer

Eindelijk na 2 jaar dubben heb ik hem …. een slowjuicer

Het heeft even geduurd……
2 jaar geleden deed ik mee met de Miss Natural verkiezing. Daar zag ik een demonstratie van de Versapers. Alles werd er in de gesapt. Ananas, appel, selderie, broccoli, spinazie, enz. De sapjes waren heerlijk.
Maar ik vond hem te duur. dus heb hem niet gekocht.
Afgelopen periode heb ik gezocht naar een goedkopere versie. Groothandels, ander merk, reviews gelezen, marktplaats enz. Maar nog steeds was ik niet tot een beslissing en koop gekomen. Tot die tijd heb ik volop mijn blender gebruikt. Maar als ik appel, wortel of bietjes er in doe, is het toch meer een moesje wat ik met wat water verdun.

Deze week was ik op de therapeutenbeurs. Daar werd de Versapers wederom gedemonstreerd. En de sapjes waren verbazingwekkend zoet. Lekker met verse gemberwortel, verse kurkuma, kruiden. Alles is mogelijk.
3 keer ben ik teruggelopen naar de stand. En met wat onderhandelingstechnieken (haha) heb ik hem nu eindelijk in mijn bezit. Een mooie deal met een receptenboek, extra zeef die grover is, een mes, 6 kleine glazen flesjes met etiketten en een beurskorting.
Thuisgekomen heb ik hem meteen uit de doos gehaald en omgespoeld.

Versapers Emotion 3G Slowjuicer - Titanium

 

Wat heb ik nog in huis…….

Ik heb van alles gesapt (geslowjuiced). 6 verschillende juices van diverse pluimage.
De een iets lekkerder dan de anders.
Maar mijn voorraadje groeten en fruit in de koelkast in op. Appel, broccoli, boerenkool, ananas, gember, selderij, rauwe bietjes, aardbeien en volgens mij nog meer heb ik gebruikt.
Het allemooiste is dat mijn inname van groenten en fruit is nog beter dan het al was. En ik die leuke flesje ga gebruiken om naar school mee te geven aan mijn dochter.

Ik ben enorm blij met deze aankoop.